Header

När jag såg att Lisa Eldridge nya läppstift för Lancôme fanns i butik kunde jag inte låta blir att spendera mina sista fickpengar på ett! Jag valde en av Lisas egna nyanser som är ett ljust persikofärgat läppstift. Det är i deras "Sheer"-formula vilket är bra då ljusa läppstift ofta ser mjölkiga ut på mina läppar. Jag stod annars och valde mellan 202 och 250 som är en lite fylligare variant av samma färg.

Om vi sen ska prata förpackning så var detta halva anledningen till att jag köpte det. Man märker verkligen att Lisa Eldridge är intresserad av vintage makeup med alla detaljer. (Kolla bara på hennes Juicy Shakers liksom) Förpackningen funkar som så att man klickar på den guldiga ovansidan och så poppar läppstiftet ut på undersidan. Man märker att de har lagt mycket energi på detaljerna då detta läppstiftet har samma svala känsla att hålla i som Chanels läppstift. Det har även rosen på insidan av locket vilket gör förpackningen så genomtänkt. Så lyxig känsla och ett så elegant läppstift att ha i sin handväska.

Det fanns massor med vackra nyanser, speciellt klara röda och rosa, men jag ville börja med att testa något helt nytt och ett persikofärgat läppstift är något jag inte har hemma. Jag ville även ha ett jag faktiskt kunde använda till vardags så att jag faktiskt använder det och inte bara låter det ligga i en låda till ett speciellt tillfälle.

Har du testat några av de nya L'Absolu Rouge läppstiften?

Translation:
When I saw that Lisa Eldridge new lipsticks for Lancôme were in store I couldn't help myself from buying one. I choose the color 202 Nuit & Jour. It a beautiful sheer light peach color. Noting like anything I got at home and a shade I can use for every day. I love the packaging because of all the details and the cold feel of it and I really love the way it opens by pressing on the top.

I can't wait to try some more shades, the reds and pinks looks fabulous!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments