Header

Jag har gjort ett antal inlägg om nyaste tillskotten när det kommer till sminkborstar, samt hur man tvättar dem eller vilka jag har med mig när jag reser, men jag har faktiskt inte visat er vilka borstar jag använder varje dag. Så jag tänkte att det var dags nu! Detta är inte alla mina borstar men det är dem jag har stående framme och verkligen skulle sakna om de försvann. Hoppas det är intressant! Kommentera gärna vilka borstar du använder varje dag och inte kan vara utan, jag skulle älska att få lite ny inspiration! 

FACE

1. Real Techniques Duo-Fiber Face Brush - Denna borsten använder jag till puder i ansiktet.
2. Real Techniques Duo-Fiber Face Brush - Detta är samma borste sm ovan fast från ett annat set, denna använder jag till rouge.
3. Nars Yachiyo Kabuki Brush - Detta är den borsten jag spenderat mest pengar på och använder minst. Jag beställde den utomlands ifrån för ett par år sedan då jag älskade hur den såg ut och hade sett den i massor med youtubevideor. Sen sa någon av dem att den skulle sluta tillverkas så jag letade fram den. Tror den kostade ca 600kr + 150kr i frakt/tull. Aj... Sen så tappar den hår vilket är så irriterande. Jag sparar den för att den är fin, kostade en halv förmögenhet och som backup för de kommande två borstarna.
4. Wayne Goss 02 - Detta är en av mina favoriter, den kan användas till puder, rouge, countour etc, men det jag använder den till är highlight. Wayne Goss borstar är så mjuka och jag älskar verkligen designen på dem.
5. Real Techniques Duo-Fiber Contour Brush - Detta är en annan favorit. På senaste tiden har jag använt den till contour, men den passar även perfekt till rouge.


EYESHADOW

6. Wayne Goss 03 - Denna borsten använder jag framförallt till när jag ska highlighta under ögonbrynen, på näsan, och på överläppen. Samt när jag latar mig och bara tar higlighter på ögonlocket och i ögonvrån istället för skugga. Den går även att blanda ut diverse skuggor med. Detta är min mest använda ögonborste.
7. Wayne Goss 04 - Detta är den mindre varianten av ovanstående borste. Den passar perfekt till att applicera mörkare ögonskuggor och blanda ut dem.
8. Wayne Goss 06 - Detta är en borste med samma design som kultklassikern Mac 217. Finns även en Real Techniques variant som är väldigt lik, men kommer till den sen. Anledningen till att jag föredrar denna är för att den är mjukare och jag gillar hur den känns att hålla i. Denna är använder jag till diverse ögonskuggor eller för att blanda ut skugga. Den är väldigt mångsidig.
9. Real Techniques Duo-Fiber Eye Brush - Detta är min andra lathets-favorit. Om jag bara har highligtat ögonlocken så är denna perfekt för att applicera contour som ögonskugga i globlinjen. Den funkar även finfint till att contoura näsan.
10. Real Techniques Base Shadow Brush - Detta var den jag snackade om nyss, Real Techniquesborsten som ser ut som Mac 217. Denna använder jag för att blanda ut krämögonskuggor då detta är en syntetisk borste som tål det bättre än den från Wayne Goss.
11. Real Techniques Angled Shadow Brush - Den sista borsten står oftast oanvänd och ren. Detta för att det alltid är skönt att ha en ren borste att blanda ut skuggor med om man har använt de andra.


EYELINER

12. Wayne Goss 20 - Denna är perfekt för att sudda/tona ut eyeliner. Jag använder oftast en gel eyeliner från Bobbi Brown, och då är det perfekt att gå efter med denna och mjuka upp det så den inte blir så hård.
13. Real Techniques Precision Liner Brush - Denna borsten är den jag föredrar för att måla eyeliners då den går att både göra cat eye med men även mer diskreta linjer.
14. Real Techniques Eyeliner Brush - Denna använder jag också till eyeliner. Den är smidig om man bara vill få det gjort snabbt och inte är så noga med hur precist det blir. Den är även bra till när jag vill använda en ögonskugga som eyeliner.


BROWS

15. Real Techniques Eyeliner Brush - Detta är samma borste som den innan fast från ett annat set. Jag brukar oftast bara använda den ena och låta den andra stå tills jag behöver en ren. Denna borsten använder jag även till ögonbryn om jag vill ha bättre precision än med den nedan.
16. Wayne Goss 21 - Denna borsten använder jag till att fylla i mina ögonbryn med puder.
17. Wayne Goss 23 - Detta är nästan den viktigaste borsten när det kommer till mina vilda ögonbryn. Denna använder jag nästan varje dag, även om jag inte sminkar mig brukar jag borsta ut ögonbrynen med denna.


Translation:
These are my everyday makeup brushes. It's the ones I simply can not be without. You can read what they are called above and which category i use each brush for. Hope it gave you some ideas!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments